Extras din raportul de autoevaluare a activității didactice în anii de studii 2011 – 2016.

Nu zi niciodată: știu și pot, fără să te întrebi pentru ce știu și pentru ce pot?

N. Iorga

     Viitorul fiecărei societăți este determinată de grija pe care o manifestă societatea pentru tînăra generație. Cunoștințele, abilitățile, felul de a gîndi și valorile pe care le obțin copiii în procesul creșterii influențează nu doar asupra formării vieții lor ca personalități, dar și asupra dezvoltării întregii comunități din care fac parte. Iată de ce am ales să trăiesc destinul unui învățător: din dragosea pentru copii, țară și viitor.

Începutul drumului de învățător l-am trecut alături de remarcabilii profesori ai Colegiului Pedagogic ”Alexandru cel Bun” din Călărași. Avînd studii medii de specialitate incomplete, în vara anului 2011 și 2012 am activat în funcția de educatoare în Grădinița ”Lăstărel” din orașul Călărași.

În anul 2012 am absolvit Colegiul Pedagogic ”Alexandru cel Bun” Călărași, specilitatea Pedagogia învățămîntului primar obținînd calificarea Învățător în învățămîntul primar.

Debutul profesional a fost în Liceul Teoretic ”Ștefan cel Mare” din satul Bravicea raionul Călărași, în care am activat în funcția de învățătoare timp de trei ani: 2012 – 2015.

În anul anul curent 2015 am fost transferată în Școala Primară Călărași, activînd în funcția de asistent didactic și învățătoare, programul ”Pas cu Pas”.

 

Așptept în comentarii sugestiile voastre pentru îmbunătățirea blogului și pentru a face schimb de experiență!

 

Advertisements