Un cer se naste deasupra fiecarui om, un cer albastru sau unul gri, cu nori albi sau plumburii…

Nu respiri pentru ca te-ai nascut, ci te-ai nascut ca sa respiri! Nu plangi pentru a-ti alunga durerea, ci simti durerea pentru a putea plange. Nu ierti pentru a fi iertat, si esti iertat pentru a ierta!

Cineva spunea ca opera cea mai de seama e aceea care te face sa te gandesti mai putin la creatorul ei, si mai mult la opera. Ins, cand ma uit la tine, nu pot sa nu ma gandesc la Cel care re-a creat. Tu esti arta unor maini nevazute, nu esti doar o copie a unor idei eterne, ci esti chiar planul lucrurilor perene. Te-ai nascut sa fii vesnic, dar isasi vesnicia ta te ameninta acum…

El S-a nascut pentru a te intregi, pentru a-ti oferi iertarea. Datorita Lui poti azi sa fii omul nou care-si construieste viata din daramaturile celei vechi, celei lasate in urma. Daca iertarea nu ar fi fost creata pentru a fi daruita, atunci ai fi trait intr-o drama a insingurarii, a lipsei de comunicare cu Dumnezeu.

Resentimentele, asemenea unui adevarat labirint cauta sa te piarda. Lupta-te sa te regasesti in impanzisul durerii, lupta pentru a deveni o revelatie.

Te zbati intre sacrul, care parca ti se refuza si profanul care te incatuseaza tot mai mult? Crezi ca e prea tarziu, ca nu mai ai scapare, ca totul s-a terminat pentru tine? Deschide ochii inimii tale ca sa pot vedea ce simti, ce iubesti si asculta ceea ce-ti soptesc: El este ca ploaia in seceta, ca soarele in mijlocul iernii. Iertarea o poti gasi numai la El.

Viata ta e ca o carte. Poti avea o coperta roasa de timp, pagini sterse de prea multa truda, un cuprins plin de dezamagiri si un inceput trist. El insa poate azi sa scrie un nou capitol in viata ta si poate schimba finalul. El poate lua sau adauga. El e capabil sa scrie iertarea in dreptul tau, El- Autorul povestii tale. Dumnezeu este Tatal fara de care viata ar fi imposibila. Ar fi pacat sa traiesti pentru nimic, cand El este totul.

Loredana

Revista”Priscila”

Un cer se naste deasupra fiecarui om,

Un singur Fiu vegheaza asupra sufletului tau,

un Fiu de Dumnezeu…

Advertisements